Skeet medaljer 2018 -HJK medlemar

2018-08-24

Tänkte dela lite av vår glädje.
22 juli kom vi  hem från Skeet SM i Uppsala där Mark blev juniormästare i skeet.
Bronsmedaljer i Skeet togs även av Ylva och Gösta D.

  • Mark Binnermark Juniorer Guld
  • Ylva Jansson damer  Brons
  • Gösta Dahlberg +70 Brons

Med vänlig hälsning,
K-E Binnermark / stolt pappa till Mark

(fotograf okänd)

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BJÖRNPASSET

2018-07-31

Vi skjuter  Björnpasset onsdag 22/8 kl.18-21 och onsdag 26/9 kl.18-21 på 100m-banan, banan är då stängd för inskjutning de dagarna.

Välkomna!

Mia S.

NYTT DATUM SÄKERHETSUTBILDNINGEN

2018-06-08

Nytt datum för höstens första säkerhetsutbildning

11 augusti kl 09.00 i klubbstugans övervåning.

Tillfället den 1 september är inställt.
Årets sista kurs går den 6 oktober.

Nu i vår går kursen som planerat lördag 16 juni kl 09.00.

Styrelsen/Eva Tidefelt och Gunnar Maxe

TRAP 1 ÖPPNAR TILL HÖSTEN

2017-07-20

Äntligen är vallbygget färdigt samt beskiktat. En hel del arbete återstår dock bland annat med montering av nya kastare samt intrimning av kompaktsporting-banan.

Huvudkastaren är dock i funktion vilket innebär att vi öppnar banan för allmänheten i samband med starten av höstsäsongen den 5 augusti. Funktionärer nya som gamla är välkomna att anmäla sig hos mig via mail.  Den 13 augusti kommer vi att köra en utbildning för nya funktionärer direkt efter den allmänna skjutningen, start 14.00. (samling vid Trapp 1).

I samband med nystarten kommer vi att se över vilka som har tillgång till banan. Om du känner att du/ni vill kunna låna banan krävs det att du aktivt deltar i banan med arbetspass.

Väl mött i höst.
Anders Ricknell / Banchef

KM SKEET 2017

2017-07-14

Den 17:e juni sköts KM i skeet för första gången på länge. Det var spått åska och skurar men blev strålande fint. Vi sköt på flashduvor så det blev extra festligt.

Andra evenemang gjorde att några av favoriterna saknades och damerna var på bröllop. Grattis till bruden förresten. Även om några var borta så fylldes det på med skyttar från andra specialiteter. Riktigt kul.

Kanske gjorde stundens allvar att det sköts lite knackigt men Mark, Unto och Stefan  höll stilen. Dom fick göra upp i finalen som blev spännande. Först i allra sista skottet tog Stefan guldet före Unto med, vår mycket lovande junior, Mark på en hedrande bronsplats. Här finns potential.

Grattis till medaljörerna och välkommen åter till alla.
Gösta Dahlberg