Välkommen!!

För att komma åt informationen som endast vänder sig till HJKs medlemmar måste du logga in på hemsidan först. Har du inget inlogg måste du ansöka om det genom att registrera dig nedan.

Ibland kan det hända att du hamnar på denna sida trots att du redan har registrerat och fått inlogg.
Då ska du INTE fylla i fälten nedan igen.
Prova istället att ange ditt medlemsnummer och lösenord i kolumnen till höger  – – – >

Du som inte registrerat dig tidigare läser vidare här….

Viss information på vår hemsida vänder sig endast till medlemmar i HJK, för att se den behöver du ett inlogg till hemsidan. Det beställer du här nedan.

För att undvika att obehöriga försöker registrera sig kommer din registrering gå via en manuell kontroll som kontrollerar att ditt angivna medlemsnummer i HJK, telefonnummer och mailadress stämmer med medlemsregistret. Detta innebär att det kan dröja ett tag innan din registrering blir bekräftad. Men så fort detta är klart får du ett mail med information, sen kan du logga in och läsa all information som vänder sig till medlemmarna i HJK. Anger du mailadress eller telefonnummer som inte finns angivet i HJKs medlemsregister blir du inte godkänd.

Om du är osäker på vilka uppgifter som finns i medlemsregistret kontakta ansvarig för medlemsregistret.

Samtliga fält måste fyllas i för att ansökan ska bli godkänd.

VIKTIGT: ange ditt medlemsnummer i HJK som ”användarnamn” i fältet nedan.

[register_HJKmedlem]

När du fyllt i alla fält klickar du på knappen ”Skicka ansökan” ovan.
GLÖM INTE: Kolla din e-post där det bör finnas ett bekräftelsemail som du måste bekräfta. Tänk på att det kan ha hamnat i ditt skräppostfilter eftersom vi skickar från okänd adress.