OBS! Detta är endast en bild. Du kan INTE logga in, registrera dig eller byta lösenord här. Det måste du göra på startsidan.

Om du är medlem i HJK kan du få ett inlogg till vår hemsida som gör att du kan läsa information som vänder sig till medlemmar.

Ansök om inlogg

För att ansöka om inlogg klickar du på texten “Registrera dig för inlogg” under den gröna knappen “Login” längre ner på sidan.

Läs och följ instruktionerna så får du inloggningsuppgifter. MISSA INTE att klicka på länken i det bekräftelsemail som du får strax efter du skickat ansökan.

Nytt lösenord

Har du glömt bort ditt lösenord eller om du vill ändra det:
Klicka på “Har du glömt bort ditt lösenord?” under knappen “Login”. Och följ instruktionerna.

OBS!

Hemsidan är INTE kopplad till HJKs medlemsregister. Vid ansökan går vi in manuellt i medlemsregistret och kollar att dina angivna uppgifter stämmer med de du har i medlemsregistret. Detta innebär två saker:

  1. Det är viktigt att du har uppdaterat uppgifterna i medlemsregistret. Om dom inte stämmer med uppgifterna i din ansökan kommer du inte få något inlogg. Kontakta medlemsansvarig om du vill uppdatera i medlemsregistret.
  2. Om du inte är medlem i HJK och ändå försöker få ett inlogg så kan du spara tid genom att inte göra någon ansökan om inlogg. Finns du inte med i medlemsregistret så raderas din ansökan om inlogg.